Forbrugervalg

Din indflydelse er vigtig – vær med til at skabe flere muligheder og udvikle lokale energi-initiativer.

SEF-koncernen leverer energi, el og naturgas til de sydfynske husstande og arbejdspladser. Her arbejdes dagligt med at tilbyde stærke og fremtidsorienterede løsninger til kunderne. Vi fokuserer på miljørigtige energiformer, som danner fundament for nye muligheder og en bæredygtig udvikling inden for energiforsyning. Vi er engageret i vores kunder og giver dem en troværdig rådgivning med vægt på rationel anvendelse af energi og ressourcer.

I repræsentantskabet for Fonden Sydfyns Elforsyning og Flow Elnet A/S får du lokal indflydelse og bliver en del af en koncern, der har fokus og holdning til miljørigtige løsninger. Brug din stemme og stil op til valget, eller anbefal en kandidat, du mener, kan være med til at gøre en forskel for energien på Sydfyn.

Vi tilbyder, at du kan få direkte indflydelse på virksomheden og de beslutninger, som træffes her. Alle vores kunder i området har nemlig mulighed for at stille op til repræsentantskabet. Vi vil gerne give jer det allerbedste, og derfor er det vigtigt, at du har indflydelse på den retning, vi går.

Udbred budskabet ”Stil op som kandidat”. 

Vi søger et bredt repræsentantskab, det vil sige, at vi søger kvinder, mænd, erhvervsdrivende, ledige, unge, midaldrende, ildsjæle fra foreningslivet, børnefamilier og dig, der ønsker at kickstarte din professionelle karriere inden for bestyrelsesarbejde. Kender du en, som kan gøre en forskel, så giv ham eller hende et tip om vores repræsentantskabsvalg.
Repræsentantskabet har ansvaret for at vælge de 2 medlemmer, som sidder i bestyrelserne for Fonden Sydfyns Elforsyning og Flow Elnet A/S.